I de norrländska skogarna strax söder om Stödesjön är en röd byggnad belägen - en tidigare byskola. Från ett gläntade fönster smiter doften av nybakat bröd ut i den klara luften mellan älvdalgång och höga berg. Byggnaden huserar ett modernt bageri för traditionellt tunnbröd.
Varje dag lämnar cirka 30 000 bröd produktionen. Stor del av brödet från bageriet hamnar i butikshyllor runt om i landet. En del går till restauranter, storkök och förädling av färdiga delikatessmörgåsar till försäljning. En femtedel lämnar landet och hittas som delikata klämmor på såväl internationella flygplatser som i gatuhörn av Paris.
I din butiks brödhylla kan du finna dina egna favoriter av Stödebröds tunnbröd. Vissa bakade enligt traditionella och välbeprövade recept sedan 1950-talet och andra utvecklade under åren för att möta nya smaker. Alla varianter av mjukt och hårt tunnbröd är framtagna för att ge en njutbar upplevelse.